I agree with Terms and Conditions and I've read
and agree Privacy Policy.

Schedule a Visit

Nulla vehicula fermentum nulla, a lobortis nisl vestibulum vel. Phasellus eget velit at.

Call us:
1-800-123-4567

Send an email:
monica.wayne@example.com

Ingrijirea la domiciliu ca profesie

6 ani ago · · 0 comments

Ingrijirea la domiciliu ca profesie

In mod progresiv, ingrijirea la domiciliu, in Romania, si-a gasit locul intre serviciile oferite persoanelor varstnice cu/fara handicap care traiesc in tara noastra. In prezent, ingrijirea la domiciliu este de doua feluri: ingrijiri la domiciliu de natura medicala si ingrijiri la domiciliu de natura socio-medicala.

De asemenea, in timp, au aparut asociaţii neguvernamentale care au devenit furnizori acreditati pentru oferirea serviciilor psiho-socio-medicale la domiciliu.

Mentinerea la domiciliu a varstnicilor, in mediul lor obisnuit de viata, se prezinta ca o alternativa viabila a plasarii lor in centre pentru varstnici sau in alte tipuri de institutii. Aceasta alternativa, folosita in mod uzual in tarile din Europa, incepe si la noi sa se dezvolte incet si sigur ca raspuns la nevoile varstnicilor care continua sa se amplifice si sa se diferentieze de la perioada la perioada.

Astfel, furnizorii de servicii de ingrijire la domiciliu si-au adaptat oferta acestor nevoi in continua schimbare.

O data cu evolutia nevoilor de ingrijire ale persoanelor varstnice, s –a dezvoltat si in tara noastra profesia de ingrijitor la domiciliu. Ingrijitorul la domiciliu este persoana care supraveghează, acordă asistenţă şi oferă îngrijire personală la domiciliu persoanelor aflate în incapacitate de autoservire. Aceste persoane pot fi angajate sau plasate de furnizorii acreditati pentru acordarea serviciilor de ingrijire la domiciliu.

Sarcinile cele mai importante, aferente ocupaţiei de îngrijire a vârstnicilor,de natura socio-medicala, care fac, de fapt, diferenţierea între o persoană cu performanţe ridicate şi o persoană cu performanţe reduse sunt:

Tags: , , Categories: Ingrijire la domiciliu Bucuresti

elderc

elderc

Vivamus ullamcorper pretium ipsum, id molestie elit dapibus vitae. Vestibulum ut odio id sem ultrices convallis vel id diam.

Lasă un răspuns

Call Now Button
© 2018 Toate drepturile rezervate Eldercare.ro | Protecția Datelor | Dezvoltat de seoinvest.ro