I agree with Terms and Conditions and I've read
and agree Privacy Policy.

Schedule a Visit

Nulla vehicula fermentum nulla, a lobortis nisl vestibulum vel. Phasellus eget velit at.

Call us:
1-800-123-4567

Send an email:
monica.wayne@example.com

Asociația Elder Care

Contactați-ne acum pentru o ofertă!

Ofertă personalizată

ASOCIATIA ELDER CARE este o asociaţie nonprofit din România, al cărei scop este promovarea responsabilităţii sociale prin dezvoltarea de activităţi şi proiecte menite să îmbunătăţească calitatea vieţii membrilor comunităţii, în special a celor defavorizaţi social sau care se confruntă cu probleme majore de sănătate. Misiunea Elder Care se va concentra pe dezvoltarea de acţiuni care susţin respectarea principiilor drepturilor omului. Viziunea Asociaţiei Elder Care este de a îmbunătăţi calitatea vieţii membrilor comunităţii, în special a celor defavorizaţi social sau care se confruntă cu obstacole majore de sănătate si de a contribui la reducerea progresivă a numărului persoanelor vulnerabile prin incluziunea socială a acestora, indiferent de vârstă, sex şi naţionalitate.

Valori care ne guvernează

Onestitate:
Asociaţia Elder Care susţine şi crede în relaţiile interumane bazate pe sinceritate; Pentru constructia si durabilitatea relaţiilor dintre oameni este esenţial un comportament corect şi responsabil, precum şi respectarea adevărului şi a dreptăţii.

Demnitate:
Demnitatea reprezintă unul dintre drepturile fundamentale ale omului. Ea nu trebuie sa fie niciodată condiţionată de împrejurări, provenienţă socială sau stare materială. Numai prin respectarea demnităţii şi printr-un comportament responsabil putem construi relaţii sociale armonioase şi durabile.

Implicare:
Numai prin implicare, prin efort, pasiune şi o sinceră dedicare putem transforma munca noastră într-o valoare, şi crea relaţii umane stabile.

Responsabilitate şi respect:
Responsabilitatea şi respectul sunt bazele acţiunii etice şi constiente. Rezultatele constructive sunt consecinţa asumării faptelor noastre, al modului de raportare la ceilalţi cu grija şi respect.

Call Now Button
© 2018 Toate drepturile rezervate Eldercare.ro | Protecția Datelor | Dezvoltat de seoinvest.ro