I agree with Terms and Conditions and I've read
and agree Privacy Policy.

Schedule a Visit

Nulla vehicula fermentum nulla, a lobortis nisl vestibulum vel. Phasellus eget velit at.

Call us:
1-800-123-4567

Send an email:
monica.wayne@example.com

Îngrijirea la domiciliu

În România, vârstnicii reprezintă 15% din populația țării, iar estimările arată că în anul 2050 proporția va ajunge la 30%. Aproape o jumătate de milion de vârstnici trăiesc în risc grav de sărăcie și peste 750.000 de vârstnici declară că nu își pot desfășura minimul activităților zilnice.

Nevoia de îngrijire la domiciliu se manifestă la cel puțin 20% dintre vârstnici, dar este acoperită doar în 0,23% din cazuri.

Noi, Asociatia Elder Care asiguram serviciile de ingrijire la domiciliu a beneficiarilor în baza evaluării nevoilor individuale şi a situaţiei personale a fiecărui beneficiar.

Evaluarea nevoilor de îngrijire personală la domiciliul beneficiarului, este primul pas in procesul de stabilire a unui contact direct cu persoana aflata in nevoie si se realizeaza indiferent dacă aceasta a fost supusa anterior evaluării realizată de structurile de evaluare complexă prevăzute de lege sau, după caz, de unităţi sanitare (cabinete de medicină de familie, cabinete de specialitate, unităţi sanitare cu paturi).

Rezultate urmărite de Asociatia Elder Care:

Intensificarea calităţii şi cantităţii serviciilor oferite, cu creşterea numărului de colaboratori în domeniul de activitate expus, care are ca urmare: scăderea numărului de persoane vârstnice care necesita instituţionalizare.

Îmbunătăţirea calităţii vieţii, a stării de sănătate atât fizice cât şi a celei mentale a beneficiarilor cu păstrarea independenţei maxim posibile în raport cu condiţia proprie:

–   Ca efect al îngrijirii speciale şi de bază al beneficiarilor ei vor avea un confort fizic sporit, îşi vor recăpăta demnitatea umană, vor fi prevenite apariţiile bolilor cu determinism social (datorate igienei precare, sărăciei, singurătăţii), cum sunt bolile infecţioase, subnutriţia, depresiile de involuţie etc.)

–  Ca urmare a serviciilor sociale la domiciliu diferitele probleme administrative ale beneficiarilor vor fi rezolvate la timp şi cu un cost şi efort minim din partea lor, asigurând o integrare mai bună în societate, respectiv în reţeaua de asigurări sociale existent.

–  Mijloacele de îngrijire la domiciliu puse la dispoziţia beneficiarilor vor facilita procesul de îngrijire şi vor creşte mobilitatea persoanelor cu deficienţe motorii.

Call Now Button
© 2018 Toate drepturile rezervate Eldercare.ro | Protecția Datelor | Dezvoltat de seoinvest.ro